Jeugdtraining:

Wegens te weining belangstelling van de jeugd voor badminton hebben wij besloten vanaf het nieuwe seizoen 18/19 de jeugdafdeling te stoppen.

 

Seniorentraining:

- maandag van 19.30 - 20.30 uur

Vrij spelen senioren: 

- maandag van 20.30 - 22.30 uur en 
- woensdag van 21.00 - 22.30 uur

 

De trainingen zijn niet verplicht, maar als je beter wil worden natuurlijk zeer aan te raden. Dit geldt zeker voor mensen, die nog weinig of geen badmintonervaring hebben. Voor het volgen van de trainingen wordt een bijdrage gevraagd.

 

Nieuw in het komende seizoen is de training-strippenkaart.
Vooral geschikt voor diegene die niet wekelijks op een vast moment wil trainen maar zo af en toe zijn techniek en tactiek wil verbeteren.
Je kunt voor € 17,50 een strippenkaart kopen waarmee je dan 5x op een voor jouw gelegen moment kunt trainen. Rob doet de normale trainingen voor de senioren en Kim zal de meer technische en tactische invulling verzorgen.


Klik hier voor het schema waarin te zien is wanneer Rob en Kim de training verzorgen.

 

Klik hier voor de contributie.

De trainingen en het vrijspelen vinden plaats in sportcentrum "De Marsch", Hooiweg 196 in Eelde/Paterswolde, telefoon 050-3092204

Op maandag wordt er in de groene hal gespeeld en op woensdag in de gele hal.

 

De seniorentraining wordt verzorgd door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 050-5270548 en Kim Wierenga 06-17996724

 

 

Aantal bezoekers online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Redactie

Heb je iets voor de nieuwsbrief, mail het naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Er verschijnt gemiddeld 1x per 2 maanden een nieuwsbrief

Volg BC De Pluim op